Голлівудський актор Уілл Смітт вирішив додати нереальних відчуттів у свій день народження. Він відсвяткував своє свято в колі родини, проте зовсім не за святковим столом в ресторані.

Сміливець Уілл Сміт здійснив банджі-стрибок в ущелині гранд-каньйону з вертольота, що летів у повітрі.

Артист, обв'язаний тросом, випав з вертольота в прірву на швидкості до 120 кілометрів на годину. При цьому на безпечній ділянці його підтримували сім'я та близькі люди. Вони спостерігали за ним з землі.

"Ніколи не дивіться вниз. Це жахливо, просто жахливо", - вигукував актор перед самим стрибком, але все ж зважився на нього.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Це не вперше Уілл Сміт вирішується на екстремальні вчинки. Так, навесні голлівудський актор взяв участь у своєрідному флешмобі.

Суть флешмобу полягає в тому, щоб станцювати під пісню канадського репера Дрейка "In My Feeling". Для того, щоб виконати "завдання" актор забрався на міст в Будапешті і вирішив влаштувати танці саме там. Весь процес він знімав на камеру за допомогою апарата.

"Останній день в Будапешті. Я прокинувся в" In My Feeleng ". Нагорі було страшно. Саме тому всі мої танцювальні рухи такі скуті", - підписав відео актор.

Нагадаємо, найяскравіші ролі легендарного актора Уїлла Смітта в його день народження.

Як повідомляв "Знай. ua", Уілл Сміт влаштував екстрим на даху. Уілл Сміт підірвав мережу танцями на мосту в Будапешті.

"Знай. ua" писав, що Уїлл Сміт шукав "своїх хлопців" по всій Москві. Виявляється, актор знатно погуляв у Москві два дні.