Знаменита супермодель Кейт Мосс разом зі своїм молодим бойфрендом відвідали світську подію, яку організувала герцогиня Кембриджська. Гала-вечір відбувся в Лондоні, у Національній галереї.

Світлини герцогині Кембриджської, яка була головною зіркою заходу, підірвали мережу одразу після її виходу. Після цього стало відомо, що благодійний вечір відвідала також іспанська королева Летиція, а ще присутністю потішило сімейство Бекхемів. Однак не могли залишитися непоміченими британська супермодель Кейт Мосс та її 30-річний бойфренд Ніколай фон Бісмарк.

Для благодійної вечірки одна з провідних моделей Великобританії одягнула вечірню сукню приглушеного червоного відтінку, зверху накинувши свою улюблену еко-шубу від Stella McCartney. Її образ доповнили масивні діамантові прикраси – сережки та браслет, а також червоний клатч. Компанію знаменитості склав її молодий бойфренд Ніколай фон Бісмарк.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

У Кейт роман з 30-річним фотографом і графом Ніколаєм фон Бісмарком. Пара зустрічається з 2015 року. До речі, подейкують, що інтелігенти-батьки фон Бісмарка проти вибору сина: мало того, що Мосс старше Ніколая на 13 років, так ще і славиться скандальними витівками.

Раніше ми писали, що за чотири десятки років Кейт встигла з'явитися на сотнях обкладинок модних видань, десятки раз пройти по подіуму, знятися в десяти музичних відео, випустити фотокнигу The Kate Moss Book, створити колекції одягу для Topshop і Equipment, розробити аксесуари для Longchamp, а також косметичні лінії для Rimmel і Decorté.

Одна з найбільш легендарних моделей 1990-х Кейт Мосс продовжує залишатися в центрі уваги.

Так колишній бойфренд Кейт - італійський фотограф Маріо Сорренто - вирішив згадати мальовничу старовину і опублікувати альбом з фотографіями молодої оголеної Кейт.

Нагадаємо, 17 самих скандальних фотографій папараці в історії.

Раніше Знай.ua повідомляв, що екс-ангел Victoria's Secret потрясла апетитними булками на камеру.

Також Знай.ua писав, що Кейт Мосс оголилась на публіці, а точніше вибрала настільки невдалий наряд, що відразу натрапила на критику з боку шанувальників.