Новий випуск британського журналу Dazed прикрасила 16-річна донька популярної супермоделі Кейт Мосс по імені Ліла. Самостійні зйомка такого масштабу трапилися в житті Ліли Мосс перший раз.
Свіжий випуск британського глянцю Dazed, обкладинку якого прикрашає 16-річна Ліла Мосс надійде у продаж в четвер, 22 листопада. Для Ліли – це перша фотосесія для журналу без матері.

Знімками з фотосесії для зимового номера 16-річна модель поділилася в соціальній мережі Instagram.

Я трепетно ділюся з вами моєю першою самостійною обкладинкою для зимового випуску @dazed. Працювати з такою дивною командою було мрією, коментує знімок Ліла

Слід зазначити, що батько 16-річної Лілі Мосс - книжковий редактор і видавець Джефферсон Ак. Також він є одним із засновників журналу Dazed, який випускається з 1990-х років.

Нагадаємо, "Зеленський або Вакарчук? Може буде хтось третій?", - Притула заінтригував Україну в річницю Майдану

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Лідера "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука вже давно за очі записують у перелік ймовірних кандидатів на пост президента України, лунали думки й про засновника "Кварталу 95" Володимира Зеленском. І поки це все ще залишається на рівні чуток. Хто є хто, вирішив пояснити з власної точки зору відомий гуморист, волонтер Сергій Притула.

Сергій Притула

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Раптово пішов: фанати Роберта Де Ніро ковтають сльози, такого не очікував ніхто

Новину про особисте життя Роберта Де Ніро шокувала шанувальників голлівудського актора.

Також Знай.ua" писав про те, що Виявився одним з цих": Бред Пітт розчарував мільйони жінок у всьому світі

Мережа розбурхала клятва Бреда Пітта про те, що він вирішив більше ніколи не одружуватися. Про незвичайну клятвe повідомляює наближене джерело онлайн-видання Radar. Причина настільки категоричного рішення, як стверджує джерело, криється у важкому розлучення з актрисою Анджеліною Джолі: “Бред більше ніколи не одружиться. Розлучення з Анджеліною став для нього останньою краплею. У нього пропало бажання офіційно оформляти свої відносини“.