Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує у рокерському образі. Для яскравої фотосесії Надя Дорофєєва одягла все чорне – лосини, толстовку і шкіряну косуху з безліччю блискавок і застібок. На ногах артистки масивні білі кросівки. Волосся Наді розпущене, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру і говорить по телефону.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва заінтригувала фанатів новими зйомками. "Ой, де ми зараз знімаємося… скоро все дізнаєтесь #gshock", - написала співачка. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, але більшість все ж просить розкрити деталі зйомок.

"Красуня", "Надя, ти як завжди на стилі", "Буде щось прекрасне", "Ти кльова", "Яка красуня", "Класні кроси", "Я чекаю твого наступного влога", "Чекаємо з нетерпінням, відчуваю, це буде шедевр", "А чому таке темне обличчя?", "Я осліпла, ти така красива", "Що це за копита у Наді на ногах? Невже це вважається гарним? У неї гарні стрункі, тонкі ніжки і таке відчуття що вони зламаються під вагою цих "копит", "Вау, ти така красива", "Ти засмагала?", "Чекаємо новин", "Надя дуже стильна і красива!", "Як же я чекаю альбом", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.