24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для пікантної фотосесії в Міжнародний жіночий день Альона Омович роздяглася до трусів і прилягла в купу жовтих тюльпанів. При цьому її голі груди прикриває одна квітка, виставлена на передній план. Волосся моделі розпущене і розкинуте, а на обличчі щільний шар макіяжу. При цьому шанувальники помітили неприродні ноги дівчини і порадили їй не перегинати палицю з фотошопом.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "З 8 березня, Малишки. З Вас по квітковому смайлу в коменти". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"Зі святом", "Хай збуваються мрії, в день тепла і краси, принесе вам життя подарунки, з жіночим днем, 8 березня!", "Вітаю з святом весни, міцного здоров'я, сонячного настрою, удачі у всіх починаннях!", "Дуже круто", "Дуже ідеальна фігура, вітаю", "Класне фото", "Зі святом! Ви дуже сексуальна, смілива дівчина. Так тримати! Бажаю завжди і скрізь залишатися собою", - пишуть в коментарях до фото Альони.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.