Популярна українська група "АГОНЬ" вирішила вшанувати пам'ять легендарного вокаліста The Prodigy Кіта Флінта. Для цього музиканти зробили ремікс на свій трек "Я твій наркотик" в стилі групи.

Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі групи.

"Я познайомився з групою The Prodigy випадково. У дитинстві, коли я займався брейк дансом, мій друг дав мені VHS касету, на якій було запис з американського брейк фестивалю. "А в кінці там ще музика", – попередив він. Але там була не музика. Там були The Prodigy!" – розповідає учасник "АГОНЬ" Антон Савлепов.

Музикант переконаний, що ця група створила щось більше, ніж просто популярну музику, вони буквально стали символом цілої епохи і фраза "Smack my bitch up" звучить як гасло протесту до цих пір.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Кіт Флінт завжди був Джоном Роттеном рейв-сцени, а ми - Sex Pistols в поп-музиці. Спасибі тобі людина-вуду, ікона електронного панку з "покоління ошуканих". Ти просто був самим собою і тим самим зробив дуже багато для молодих людей по всьому світу. Спочивай з миром, Легенда", – резюмував соліст групи "АГОНЬ" Костянтин Боровський.

Раніше повідомлялося, що Соліст The Prodigy Кіт Флінт покінчив життя самогубством у понеділок, 4 березня. Його знайшли мертвим у власному будинку.

З'явилися версії та причини такого несподіваного вчинку музиканта.

Відомо, що Кіт знаходився в процесі розлучення з дружиною, японкою Маюмі Каї, також відомої як DJ MAYUMI.

Відомо, що за кілька днів до власної смерті Кіт виставив на продаж свій будинок в Данмоу в графстві Ессекс, Великобританії майже за 2 мільйони.

Нагадаємо, соліст The Prodigy звів рахунки з життям. Вокаліст The Prodigy Кіт Флінт пішов з життя через розлучення з дружиною.

Як повідомляв Знай. ua, розкрита сімейна драма Кейта Флінта. Смерть соліста The Prodigy Кейта Флінта обростає новими деталями.

Знай. ua писав, що смерть соліста The Prodigy пов'язана з страшним прокляттям. Є переконання, що Кейта Флінта наздогнало прокляття Аарона Ремзі.