Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. 6 березня знаменитості виповнилося 34 роки і з цього приводу він вирішив привітати сам себе з днем народження. Так, артист почав дякувати фанатам, батькіам і друзям, примірявши кумедний ковпак.

"Дякую своїм любим батькам за моє Життя!💝Це найцінніший подарунок 🎁 А тим людям, які поруч, допомагають, підтримують, вірять, люблять... Висловлюю глибоку повагу! Ціную.😊😘 А ще, що важливо! - У свій День народження хочу зізнатися в любові всім шанувальникам моєї музики(тисну руки 🤝і цілу прихильниць💋) Спасибі, що Ви є у мене😘🤗🎉🎊", - поділився емоціями Козловський. Фолловери не пройшли повз: "З Днем Народження! Щастя Вам! ❤️", "Усього найкращого і побільше щедрих і відкритих, чесних людей в житті))) і знайти довгоочікувану сім'ю))))", "З Днем народження Віталік,🌺🌺🌺!Щастя ,любові і благополуччя!!!", "Щастя! Здаровля!!! Будь міцний! Крокуй сміливо!!!😘✊️".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

Також знаменитість наближався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.