Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії, показав нове фото, яким заінтригував своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже спокусливому образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує сидячи на підлозі в потертих джинсах і в фартусі на голий торс. Це надає можливість розглянути накачене мужнє тіло співака. "Щось готую музичне", - підписав фотографію Віталій. І справді, на фото видно, що в руках артиста миска і винтик, яким він як би збиває вміст посуду.

Прихильниці у коментарях почали висувати свої версії того, що може готувати Віталій Козловський. Також фанати засипали виконавця компліментами з приводу його спокусливого образу.

"Готуйте. Нагодуйте нас", "Віталій, Ви печиво "Бонжур" готуєте, напевно, так?", "Фото клас, люблю", "Ага, сиджу тут слюнками обтікаю вже! Інтрига скажена! А якщо серйозно, то звичайно ж чекаю!", "І як після такого фото нормально працювати?", "Такий сексуальний", "Віталій, а Ви все сидячи на підлозі готуєте?", "Яке "смачне" фото. Шикарний, як завжди", - пишуть фоловери у коментарях до аппетитного фото Козловського.

Раніше повідомлялося, що відомий український співак і шоумен Віталій Козловський показав нову кохану. Романтичну фотографію з загадковою брюнеткою співак опублікував на своїй сторінці в Instagram. "Одного разу в наше життя приходить та сама людина... І ми починаємо дякувати тим, хто пішов з нього", - підписав фото Козловський. З цих слів можна зробити висновок, що дівчина на знімку – нова кохана співака. А ще він дякує колишню дівчину Раміну Ехакзай, розставання з якою Козловський важко переживав, за те, що вона зникла з його життя.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаэмо, ексгібіціоніст Козловський взявся за старе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.