Нагадаємо прикрий факт, що 27 лютого 2019 року голлівудський актор Люк Перрі опинився на лікарняному ліжку через інсульт. Акторові стало погано, коли він знаходився у себе вдома. Відомо, що Перрі зіграв у підлітковому серіалі "Беверлі-Хіллз 90210" красеня Ділана Маккея. Проект був надпопулярним у всьому світі і його по праву можна назвати культовим.

Про це стало відомо з повідомлень американських ЗМІ, пише портал "Політека".

Люк Перрі

Перрі мав безліч шанувальників, які сильно засмутилися, коли дізналися, що їхнього кумира госпіталізовано. Як ми писали, серце актора не витримало, і 4 березня він помер. А буквально пару тижнів тому фанати серіалу раділи, оскільки телеканал Fox вирішив перевипустити "мило" з тими ж героями, але вже дорослішими.

Популярні новини зараз

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Показати ще

В картині погодилися брати участь Дженні Гарт (Келлі), Ян Зірінг (Стів), Джейсон Прістлі (Брендон), Брайан Остін Грін (Девід), Торі Спеллінг (Донна) і Габріелла Картерис (Андре). А ось Люк Перрі, а також Шеннен Догерті (Бренду) згоду на участь у зйомках продовження серіалу не підписували.

Люк Перрі

В останні місяці Перрі був зайнятий у зйомках фільму "Одного разу в Голлівуді", режисером якого став легендарний Квентін Тарантіно. З Перрі у картині також знімалися голлівудські зірки першої величини – Бред Пітт і Леонардо Ді Капріо. Фільм глядачі побачать влітку цього року. Нагадаємо, що Люк Перрі був одружений на Рейчел Мінні Шарп. У них двоє дітей – 21-річний син Джек та 18-річна донька Софі.

Люк Перрі

Останні фото зірки сколихнули мережу. Шанувальники зазначають, що на фотографіях їх кумир просто сяє і виглядає блискуче. Немає навіть і натяку на те, що у нього якісь проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США помер легендарний актор Люк Перрі. Він став знаменитим завдяки участі в популярному телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210". Про це повідомив менеджер актора, пише NBC News.

Нагадаємо, Орландо Блум показав Кеті Перрі свого "маленького": приховував роками.

Як повідомляв Знай.uа Райан Гослінг підкорив космос в трейлері найочікуванішого фільму.

Знай.uа писав, Аль Пачіно зіграє в новому "кримінальному чтиві" Тарантіно.

Дивіться відео по темі: