Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує, тримаючи на руках милого котика-сфінкса. Як відомо, ця порода характеризується відсутністю шерсті у тварини, іншими словами, сфінкси – голі коти. Мабуть, Сергій дуже радий тримати це миле створіння, адже він сяє від ніжності до котика і притискає його до себе.

У підписі до фотографії Бабкін написав: "Вечірні ніжності серйозних чоловіків #сергейбабкин #кокос". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в рідному місті Бабкіна Харкові. Шанувальники не пройшли повз, ця публікація викликала безліч коментарів. Фоловерів в захваті від цього милого котика і від співака теж. Бабкіна засипають компліментами в коментарях.

"Чоловік точно серйозний!", "Класно, в мене теж такий. Вони найніжніші", "Задушите. Це любов, безумовно!", "Кращі котики у світі – розумні, добрі, чутливі, красиві, емоційні, віддані, чистюлі, люблячі, мудрі", "Задушливо", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото Сергія Бабкіна з котом, а також залишають тисячі лайків.

Варто відзначити, що раніше артист вже показував шанувальникам милого котика, який дуже схожий на його власного. Тоді Сергій Бабкін заявив, що став справжнім кошатником.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Сергій Бабкін показав свою найвідданішу фанатку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.