Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza», Сергій Бабкін спробував себе в ролі кухаря в ресторані японської кухні Ikigai. Відповідні фото музикант опублікував у своєму Instagram.

"Я великий фанат японської кухні. Не знаю, як так вийшло, я просто спробував одного разу і закохався! Моє знайомство з азіатською кухнею почалося з вог-коробочок. Справа була в 2011 році, ми писали у Києві альбом «Сергевна», не хотіли відволікатися на їжу і замовляли локшину прямо в студію. Ось такі вони, будні музиканта. Зараз я, звичайно, знаю, що таке вишукана японська їжа, обожнюю суші за їх тонкий смак, але традиція замовляти в студію коробочки залишилася. Саме вони рятували нас при підготовці нашого першого україномовного альбому «Музасфера» в цьому році. Це наш маленький сюрприз, сподіваюся, вам сподобається!", - написав Бабкін в підписі до фото.

Зазначимо, що на знімках Сергій позує в ролі шеф-кухаря ресторану, де готує страви японської кухні і пригощає своїми кулінарними шедеврами дружину Сніжану Бабкіну. Фотографії вийшли дуже ніжними й теплими. Шанувальники оцінили старання Бабкіна здивувати чоловіка своїми кулінарними талантами.

"Ви дуже красиві", "Уявляю, як це було смачно", "Талановита людина талановита в усьому", "Як я вас розумію, сама тащуся від японської кухні", "Я захоплююся вашою парою, ви – молодці, так тримати! Пронести почуття протягом усього життя, дуже хороші", "Ви чудові, дорогі", Так зворушливо", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що романтичний Бабкін заспівав з найближчою людиною. Відомий співак і тренер проекту "Голос країни" Сергій Бабкін презентував свій новий кліп. Від попередніх цей відеоролик відрізнявся тим, що в ньому він вперше заспівав зі своєю коханою дружиною Сніжаною Бабкіною. Нова пісня називається "Напиши мене" і розповідає про кохання і щастя. Вона вийшла ще в 2016 році в рамках альбому #неубивай.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, Сергій Бабкін поширить свою "Музасферу" по всій Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бабкін розповів, де і з ким насолоджувався влітку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.