Культове шоу "Орел і решка" успішно радувало телеглядачів з далекого 2011 року. З тих пір програма змінила значну кількість ведучих і неймовірну кількість міст. Так, харизматичні знаменитості приходили і йшли, подорожуючи і показуючи шанувальникам різні країни, проте, мабуть, багатьом було цікаво дізнатися, як склалася доля героїв після проекту. Деякі з них відрили власні проекти, не менш масштабні, ніж "Орел і Решка", а деяких можна зустріти в нових цікавих телешоу.

Жанна Бадоєва

Жанна Бадоєва стала першою жінкою - резидентом Comedy Club. Також артистка запустила на каналі "П'ятниця" власний проект "Жаннапомоги", де допомагає жінкам змінювати стиль і вчить правильно підбирати вбрання.

Алан Бадоєв

Відомий режисер і кліпмейкер продовжує знімати кліпи, які можна дізнатися з безлічі інших. Одна з останніх його відеоробіт - для Віри Брежнєвої "Любите друг друга".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко вийшла заміж за екс-вокаліста групи "Smash" Влада Топалова і навіть встигла народити йому первістка. Також знаменитість запустила власне шоу на YouTube каналі і каналі "П'ятниця" під назвою "П'ятниця з Регіною".

Андрій Бєдняков

Популярний харизматичний ведучий гуляє по рідним містам знаменитостей в власному шоу "Бєдняков+1", а ще веде культову програму "Х-фактор" на каналі СТБ.

Антон Птушкін

Продовжує подорожувати, однак самостійно. Він сам вибирає країну і викладає різні сюжети на своєму каналі в YouTube, де відео успішно набирають мільйони переглядів.

Анастасія Коротка

Дружина Андрія Бєднякова зараз бере участь у гумористичному проекті "Жіночий квартал", який нещодавно створила студія "Квартал 95".

Євген Синельников

Синельников тепер подорожує містами України, запустивши новий проект "Вдома краще", який можна переглянути на каналі YouTube.

Наталі Невєдрова

Зараз Наталі є учасницею театральної трупи GOGOL SCHOOL, а ще випускає різні проекти, будучи власницею власної продакшн-студії.

Єгор Калейников

Працює співведучим Володимира Дантеса в 7-му сезоні передачі "Еда, я люблю тебя" на каналі "П'ятниця".

Марія Івакова

В 2018 році Марія Івакова була номінована на премію ТЕФІ в категорії "Ведучий ранкової програми" за шоу "Ранок П'ятниці". Також знаменитість встигла знятися у фільмі "Нефутбол".

Настя Івлєєва

Настя запустила власне шоу AGENTSHOW, а ще знялася в комедійному серіалі "Туристична поліція", який вийде на екрани зовсім скоро.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що на сторінці тревел-шоу "Орел і решка" в Instagram телеведучі Настя Івлєєва і Овсій Ковальов оголосили про закриття проекту.

Також українські зірки в національних костюмах знялися для благодійного календаря.