Українська співачка Віра Брежнєва з'явилася у своєму новому кліпі "Любіть один одного" у вкрай спокусливому образі. Про це передає Clutch.

Нещодавно на офіційному YouTube-каналі Брежнєвої з'явилося відео на композицію "Любіть один одного". Пісня стала саундтреком до російському фільму "Ялинки останні", тому в кліпі з'являються, крім красуні Брежнєвої, кадри з майбутньої стрічки. У ліричному відео співачка з'являється в образі такої собі Снігової королеви, принади якої ледь приховує відверте вбрання.

Віра отримала багато захоплених коментарів, і в подяку за це поділилася з шанувальниками спокусливим фото зі зйомок. Так, на знімку Брежнєва стоїть у розкішній "голій" сукні і дорогих прикрасах.

"Хочу зізнатися, що перший раз за довгий час кліп викликав такий резонанс!!! Я не бачила стільки репостів, сторіс… і це неймовірно… Спасибі всім, хто зрозумів; всім, хто не зовсім; хто не зрозумів, але зрозуміє. У будь-якому випадку, ви не залишилися байдужими. А для нашої команди це дуже важливо. #любитедругдруга", – написала під публікацією.

У коментарях шанувальники почали дякувати співачці за проникливу композицію і кліп.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Дуже емоційний кліп, але не могла відвести очей від самої Вірочки. Ця сукня неймовірна", "Живий кліп! Який несе сенс, дивишся і відчуваєш емоції. Спасибі за те, що сієте добро в серця людей!" "Віра, шикарний кліп! Чесно сказати, тепер це мій улюблений кліп у Вас!!! Стільки емоцій нахлинуло! Дуже круто!" – коментують користувачі.

Нагадаємо, Віра Брежнєва похвалилася новеньким кольором волосся, проте думки фанатів розділилися.

Раніше Знай.uа повідомляв, Віра Брежнєва у честь Дня закоханих виклала трепетний чорно-білий знімок з люблячим чоловіком.

Також Знай.uа писав, Віра Брежнєва похвалилася ніжними фото з репетиції, а фанати залишилися в захваті.