Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в яскравому луці разом зі своїм чоловіком – російським співаком Владом Топаловим.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в модному образі. Для фотосесії молода мама одягла довгу кольорову сукню в смужку. Регіна притулилася спиною до плеча Топалова, який позує на знімку в сірому костюмі з блакитною сорочкою і тримає в руці чашку з напоєм. А ось Тодоренко повісила на палець малесенькі дитячі черевички. Регіна мило посміхається на камеру, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії телезірка запропонувала шанувальникам вгадати, хто став героєм нового випуску шоу "П'ятниця з Регіною". "#SOON #ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ @prtshow. 1го березня. Новий сезон на #YOUTUBE. Ми з @vladtopalovofficial вас дуже чекаємо! Будуть найбільш топові гості, дуже інформативні сюжети і найвеселіші колискові для Майкла. Хто вгадає нашого першого гостя, виграє набір косметики @lorealmakeup і @calzedonia (а якщо ти хлопець і дав правильну відповідь, то зробиш крутий подарунок своїй дівчині або мамі). #регинатодоренко #регинапутешественница. Mua&hair – @yanabuzychkina", - написала зірка.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко і відповідати на її запитання, щоб взяти участь у розіграші призів.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко святкувала День святого Валентина без Топалова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.