Друга дружина французького кіноактора Венсана Касселя, першою дружиною якого була сама Моніка Беллуччі, 21-річна Тіна Кунакі народила свого первістка. Про це повідомив актор Венсан Кассель на своїй сторінці в Instagram. І зробив він це досить оригінально.

Так, колишній чоловік Моніки Беллуччі в День святого Валентина опублікував миле "емодзі" вагітної жінки, яка схожа на Тіну Кунакі, в 13:41. "З Днем Святого Валентина, моя", – підписав знімок Венсан. Численні шанувальники відразу здогадалися, що сталося і почали вітати актора з поповненням у родині. До речі, у Касселя вже є двоє дітей від Моніки Беллуччі, а для Тіни крихітка стала першою.

Треба сказати, що новина про вагітність стала абсолютною несподіванкою для шанувальників зоряної пари. Офіційно про вагітність дружини шанувальники дізналися на початку 2019 року. Кассель зустрів Новий рік з молодою дружиною у штаті Баія в Бразилії. Звідти вони і вирішили повідомити приємну новину про поповнення в сім'ї.

Кунакі позувала оголеною на пляжі і демонструвала округлий живіт. "Найщасливіший Новий рік", – наголосила 21-річна дівчина у підписі до фотографії, яку опублікувала у своєму Instagram. Після звістки про вагітність, модель Тіна Кунакі не приховувала свого округлого живота, публікуючи досить пікантні фото. Венсан Кассель також вирішив поділитися з шанувальниками відео з коханою.

"Зрозуміло, що сталося", "Поздоровлення, містер Кассель", "Від Касселя я б теж народила", "З Днем святого Валентина", "А кого народила?", "Вітаю від усієї душі", "Вітаю, як вони?" "Вітаю з поповненням", "Вітаю, красені", "З поповненням! Щастя вам!" "Вітаю! Третя дитина від другої дружини і це ще не кінець! Будуть ще дітки, я впевнена!", "Вітаємо, мої хороші. Любимо вас!", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадаємо, Венсан Кассель та його молода дружина добре відірвалися після весілля.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Венсан Кассель розповів, як познайомився з 21-річною дружиною.