Друга дружина французького кіноактора Венсана Касселя, першою дружиною якого була сама Моніка Беллуччі, Тіна Кунакі показала шанувальникам у соціальних мережах спільне фото з коханим чоловіком, який на 30 років старший за неї. Нове спільне селфі Тіна Кунакі опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Знімок вийшов дуже милим. На ньому молодята, які одружилися в серпні цього року, виглядають по-справжньому щасливими. Роблячи селфі, 21-річна Тіна дивиться в камеру, в той час як її обранець з густою сивою бородою позує в профіль і дивиться в бік. Примітно, що затишності цьому знімку додають теплі в'язані светри, які наділи закохані.

Шанувальники моделі в захваті від нової фотографії на її сторінці в Instagram, і засипають її і Венсана Касселя компліментами в коментарях. Так, багато відзначили щирість почуттів закоханих. "Ідеальна осінь", "Це любов", "Коли дві ідеальні людини разом".

Відомо, що 51-річний Венсан Кассель освідчився 21-річній Тіні Кунакі в березні цього року, а вже 24 серпня пара одружилася. Як повідомляють західні таблоїди, пара познайомилася в 2015 році на острові Ібіца. При чому сталося це відразу після того, як Венсен Кассель розлучився зі своєю першою дружиною Монікою Беллуччі.

Незвичайна зовнішність моделі і розкішні форми покорили старіючого актора. Вони почали таємно зустрічатися, не коментуючи свої відносини до 2016 року. Але вже незабаром, їх бачать разом на світських заходах, так що вони не стали далі приховувати свою любов від громадськості і папараці.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Показати ще

Нагадаємо, Венсан Кассель та його молода дружина добре відірвалися після весілля.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Венсан Кассель розповів, як познайомився з 21-річною дружиною.