Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує ще вагітною.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в кумедному образі, стоячи на тлі красивого замку, явно десь за кордоном. Шанувальники відзначили, що раніше Регіна не публікувала цього фото раніше, і на ньому не зрозуміло, на якому місяці вагітності вона. На знімку Тодоренко з'явилася в білій сукні-сорочці і легких босоніжках на низькому ходу чорного кольору. Телезірка розпустила волосся, вона стоїть в незвичайній позі і посміхається.

А ось у підписі до фотографії Регіна запитала у фанатів дещо зовсім несподіване: "Напишіть, будь ласка, за що ви не любите рекламу?". Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко і відповідати на її питання.

"Дивні! Я люблю рекламу! Особливо якщо в ролі красива жінка або чарівний чоловік", "Я не люблю, коли рекламують реальне 💩, але за це їм заплатили і вони всіма силами доводять, що круте!", "Регіна, ти така красива", "Іноді за нав'язливість", "Я твоя фанатка", "Реклама одного і того ж, багато роблять рекламу дуже безглуздо", "Ти така красива", "За нав'язливість і одноманітність. Іноді за відверту тупість", "Не люблю рекламу за нав'язливість і великі обсяги", "Мені так взагалі по барабану, нехай ганяють реклами", "Коли вона дуже часта і нав'язлива", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко святкувала День святого Валентина без Топалова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.