Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з новоспеченим чоловіком і попросила своїх прихильників підтримати його.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Регіни, вона позує разом з чоловіком Владом Топаловим. Дивлячись на цю парочку починаєш вірити, що любов існує. Тодоренко (ще вагітна) притискається до чоловіка і мило кусає його за ніс, а він злегка посміхається від цього дотику. Для фото Регіна одягла легку бежеву сукню, а Влад позує в білій сорочці. Парочка демонструє на камеру свої обручки.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко звернулася до фоловерів з проханням підтримати її чоловіка і проголосувати за його пісню. "Люди, дорогі! Дякую за добрі коментарі. Завдяки вам ми розвиваємося і підкорюємо нові вершини, саме ви мотивуєте нас йти тільки вперед. Зараз, як ніколи, нам дуже важлива ваша підтримка! Заходьте за посиланням, що у мене в профілі, і голосуйте за пісню чоловіка мого серця @vladtopalovofficial #ТамГдеТы. Наші неймовірно красиві каблучки – @korloff_moscow".

Шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці телезірки, адже вона нікого не залишила байдужим. Фанати вітають пару з народженням малюка, який з'явився на світ 5 грудня. І обіцяють Регіні проголосувати за пісню Влада. А ось деякі переживають за ніс Топалова, щоб Регіна його не відкусила.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками. Знаменита телезірка опублікувала милу фотографію, на якій показала, як займається йогою. Схоже, Регіна і не збирається народжувати, і веде активне життя, до того ж ще і працює.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.