Зірка серіалу "Універ. Нова общага" Настя Самбурська шокувала шанувальників розповідями про своє важке дитинство. В інтерв'ю для шоу "А поговорити?" актриса поділилася тим, що не спілкується ні з мамою, ні з батьком і вважає їх "останніми людьми, до яких вона б звернулася зі своїми проблемами".

"Сім'я – це останнє місце, куди я біжу. Та й сім'ї-то немає. Це останні люди на планеті, до яких я прийду з проблемами. У мене взагалі немає нічого спільного з ними. Ну я не хочу, навіщо мене змушувати спілкуватися з ними? Я відпустила, нехай не чіпають мене", – розповіла Настя.

Причиною цього, за словами Самбурскої, стало те, що в дитинстві батько жорстоко її бив, а мама вважала за краще мовчки на це дивитися.

"Вони все одно іноді телефонують мені, нагадують про себе. Ну не хочу я, у мене це викликає тільки негатив. Навіщо мені їх любити? Мене не любили, і я зараз плачу їм тим же. Вони мене били, я злилася, мене били ще сильніше", – поділилася зірка.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На питання про те, чому батьки проявляли таку жорстокість, Настя розповіла, що її "били за всяку фігню".

"Кудись ввечері я пішла гуляти, наприклад. Я не пила, нічого поганого не робила. Батько мене бив, я мовчала, а він бив ще більше. Я не розуміла за що мене б'ють", – додала вона.

Самбурська розповіла, що одного разу після чергового побиття вона просто пішла з дому і більше не повернулася.

"Одного разу я поїхала в село до подруги і не змогла приїхати додому в той же день. Приїхала на наступний. Мене змусили щось робити по дому, я відчувала себе дуже погано і прямо сидячи заснула. Батько почав бити мене по колінах ременем, тільки за те, що я сіла й заснула! Мати все це бачила, але мовчала, – підсумувала Самбурська.

Нагадаємо, Настя Самбурська вразила фанатів вкрай відвертим і навіть непристойним відеороликом.

Раніше Знай.uа повідомляв, актор Олександр Головін відмовляється допомагати своїй маленькій доньці.

Також Знай.uа писав, зірка серіалу "Універ" Андрій Гайдулян різко висловився на адресу глядачів.