Зірка популярного серіалу «Універ» популярний російський актор Андрій Гайдулян, не зміг приховати своїх емоцій і різко висловився на адресу глядачів по закінченню вистави.

Бидло, яке живе в нас: у Миколаєві сепарша вищої категорії влаштувала скандальний бенефіс

Зауважимо, що Андрій зараз знаходиться на території Камчатки (Росія), він прибув туди разом з іншими акторами, щоб відіграти вистава «Мурлін Мурло, або Всі жінки хочуть любові».

Після завершення вистави, Андрій Гайдулян звернувся в зал, повідомивши, що він неприємно здивований аудиторією, назвавши глядачів «бидлом».

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Помер страшною смертю відомий актор Віталій Єндовицький - зірка серіалу "Універ".

Гайдулян сказав, що такого огидного відношення аудиторії він не бачив за весь час гри їх вистави «Мурлін Мурло, або Всі жінки хочуть любові», і щоб люди кричали з залу під час реплік акторів. “Це свинство. І ось це слово «бидло» написано на декораціях. Так не можна. Це просто огидно! Другий акт просто неможливо було грати», - підсумував актор.

При цьому у мережі з'явився коментар від керівника цього театру, який помітив, що деякі глядачі вистави «перебрали» в буфеті театру і вели себе голосно в залі, при цьому намагалися давати рекомендації і поради акторам, які грали свої ролі на сцені.

Директор театру підсумував, що актор просто зробив глядачам зауваження і на цьому все закінчилося і що, на щастя, поліцію викликати не довелося.

Нагадаємо, раніше найвідомішому серіалу про студентів виповнилось 10 років, найгарячіші акторки показали свою молодість.

Як повідомляв портал "Знай.ua", спектакль про Гаррі Поттера відвідають чверть мільйона фанатів.

Також "Знай.ua" писав, що вистава в російському саду нагадав користувачам соцмереж інструкцію по "виклику Сатани".