Дружина Гаріка Харламова, зірка телесеріалу "Інтерни" Христина Асмус порадувала шанувальників досить пікантним фото з ванної кімнати.

Дане фото актриса розмістила в своєму Instagram-акаунті. Варто відзначити, що виглядає Асмус на всі сто. На фото вона позує, лежачи у ванні з підібганими колінами. Христина грайливо посміхнулося в камеру, що не залишило байдужим її передплатників.

Всього за одну годину Христина Асмус "лайкнули" більш вадцати п'яти тисяч користувачів соцмережі Instagram. На даний момент фотографія зібрала практично шістдесят тисяч пальців вгору.

Тим не менш, як це часто буває, шанувальники розділилися на кілька таборів. Варто відзначити, що Христина Асмус підписала фото лаконічно: "Знайдіть 8 відмінностей". У зв'язку з цим, деякі передплатники прокоментували пост актриси наступним чином: "Знайдіть справжню Христину!".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Інші ж, з табору жартівників, запитали: "Коленко у формі попи?"

Або припустили таке: "Ну все, це точно привід до розлучення... З цього фото, можна визначити, що Гарік спить з секретаркою, навіть якщо вона мужик і дочка судячи з цього фото теж шалено избалованна".

Але були й ті, хто підтримав Христину: "Не слухай нікого, ти ангел".

Нагадаємо, Гарік Харламов, актор Камеді Клаб, прокоментував зраду дружини Христини Асмус.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Христина Асмус розповіла про проблеми в сім'ї, натякнувши на причини можливого розлучення.

Знай.uа писав, що у Харламова і Асмус підборіддя на двох. Дивне фото неприємно здивувала шанувальників пари. Багато передплатники попросили так більше не робити.