Український телеведучий Дмитро Комаров під час зйомок проекту "Світ навиворіт" не раз наражав себе на небезпеку. Згадати хоча б один із останніх випадків, коли він вирішив протестувати себе на сплаві по гірській річці.

Дмитро Комаров, ведучий проекту "Світ навиворіт"

Не розрахувавши сили водного потоку він опинився на дні, "воронка" затягла ведучого, а знімальна група думала, що Дмитро вже не з'явиться на поверхні. Наблизитися до місця було нереально. Та раптом його виштовхало на повітря, Комаров вдихнув на повні легені і відтоді дуже обережно ставиться до спорту. Та це ніщо, у порівнянні із тим, що днями побачив улюбленець публіки.

Дмитро Комаров, ведучий проекту "Світ навиворіт"

У Бразилії команда відправилася на пошуки доісторичної риби піраруку, 70-кілограмового гіганта.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Дмитро Комаров, ведучий проекту "Світ навиворіт"

"Якось підозріло спокійно вже другий день, так не буває", - прокоментував гід. І ми пішли знімати чаклуна, що працює за традиціями афро-бразильської релігії. Пообідати зайшли в їдальню на ринку. Не будь там телевізора - вся експедиція пішла б інакше. Але екстрений випуск новин повідомляв, що в Брумадінью прорвало дамбу на гірничодобувному підприємстві. Сотні зниклих, загиблих, поранених. Армагедон. Ми скасували всі зйомки, здали квитки, втратили дозволу, взяли напрокат пікап 4Х4 і в ніч виїхали на місце трагедії. Наступні дві доби я не спав взагалі. На третю поспав 4,5 години. Повна переоцінка цінностей. Ти своїми очима бачиш, як виглядає кінець світу. Я працював разом з місцевими жителями, рятувальниками, ветеринарами. Ми шукали тіла, рятували потрапили в пастку тварин", - згадував Комаров.

Дмитро Комаров, ведучий проекту "Світ навиворіт"

Автобус просто потонув під шаром глини, по коліна в багні, дихаючи хімікатами, вони просувалися для перевірки далі. І тут Комаров зрозумів одну важливу, але дуже страшну річ – таке може повторитися й в Україні. Це наче біблійна історія про Ноя - ковчеги точно знадобились би.

Дмитро Комаров, ведучий проекту "Світ навиворіт"

Дмитро Комаров, ведучий проекту "Світ навиворіт"

Дмитро Комаров, ведучий проекту "Світ навиворіт"

"Колеги, важливо підняти це питання в ЗМІ. Вчитися на чужих помилках. У Бразилії за кілька місяців до катастрофи була комісія, у складі якої німці. Висновок: ніякої загрози в Брумадінью немає, все надійно. І ось ... Я бачив, як виглядає пекло. І дуже боюся побачити таке вдруге", - підсумував ведучий.

Дивіться: Дмитро Комаров, "Світ навиворіт", Бразилія

Нагадаємо, провидиця назвала точну дату кінця світу.

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий розповів про магічну історію кохання. Також "Знай.ua" писав, актори "Кварталу 95" показали дружин.