Актриса Студії Квартал 95 Олена Кравець опублікувала фотографії, які викликали захоплення у шанувальників.

На своїй офіційній сторінці в Instagram артистка Студії Квартал 95 Олена Кравець опублікувала декілька фотографій. Вони були зроблені на зйомках гумористичного шоу Ліга сміху.

Для зйомок Олена Кравець вибрала елегантний брючний костюм чорного кольору, напівпрозору блузку і золотисті босоніжки. Читачі з теплотою відреагували на нові фотографії своєї улюблениці. Вони відзначили, що Олена виглядає просто приголомшливо в брючному костюмі, і підкреслили, що вона є для мільйонів українських жінок прикладом для наслідування:

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

"Красуні! Ленчик супер!", "Олено, ви прекрасні!", "Леночка, ти найкраща", "яка красуня!", "Лєна — богиня!", "Оленка, ви шикарна", "дуже красива! Шикарна фігура, справжня жінка", "Ух, всі модні", "Приклад для наслідування! Шикарна!", "Леночка, я захоплююся вами! Завжди красива, струнка, доглянута. Приклад для наслідування!"

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Раніше ми писали, що 42-річна Кравець приміряла неймовірне напівпрозоре вечірнє плаття. Єдина актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець вразила розкішним зовнішнім виглядом.

Стиліст Ольга Слонь опублікувала в Instagram Stories фото в компанії Олени. Зірка проекту "Жіночий Квартал" зображена на знімку у відвертому блискучому вбранні і з незвичайною зачіскою.

Також ми писали, що зірка гумористичного шоу студії "Квартал 95" Олена Кравець поділилася відвертими подробицями про стосунки з лідером колективу Володимира Зеленського.

Саме так актриса охарактеризувала особисті якості і відношення до власних принципів Зеленського.

Також Кравець зазначила, що художній керівник "Кварталу 95" у важкий момент може підтримати, при необхідності може влаштувати "розбір польотів".

Нагадаємо, Зеленський розповів про видатного політика: зумів підняти країну з руїн.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський записав відеозвернення до українців: Спасибі вам за все.

Знай.uа писав, Зеленський грає по-новому і обіцяє показати всі дії наживо.