Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на прем'єру концерту давнього друга Діми Білана "ПланетаБілан". Так, артистка раптово зізналася виконавцю в коханні і зазначила, що виступ їй дуже сподобався.

"Твій голос, твої очі - це твоя душа... в них стільки смутку , болю і самотності ... і за це ми тебе любимо ❤️ «Не отрекаются любя»
.....так зворушило мене .....🙌🙌
Бережи себе. Ти нам потрібен
п. с.
Хлопці, тепер можна видихати !!!!😇ви молодці!
при повному залі", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "У нього жахливий голос 😓 не для цієї пісні вже точно..", "Який жах! Як Пугачова то йому дозволила виконувати цю композицію? ", "Взагалі не тягне. Кричить і все", "Важкувата для Діми ця пісня.Прям весь через силу високі ноти бере.".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.