Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на яких позує в компанії старшої дочки Єви. Схоже, Лобода вирішила долучати дитину до свого яскравого публічного життя, до тусовок, епатажу та яскравих образів. На знімках, які з'явилися в записі зірки, вона постала в стильному образі, як і її дочка. Лобода одягла чорний шкіряний костюм, чорний блискучий піджак і чорні босоніжки. На її голові величезний капелюх, на очах темні окуляри, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

У щось схоже одягнена і Єва. На ній чорні штани з блискучими смужками з боків, чорна шкіряна курточка і чорні черевики. Як і в матері, на голові дівчинки величезний чорний капелюх, а її довге волосся розпущене і спадає на плечі. Кілька фотографій Світлани з дочкою були зроблені десь в гримерці, ще кілька – в якомусь коридорі, а ще на одному фото Лобода з мікрофоном у руках позує сама в залі.

В підписи до фотографій Світлана Лобода написала: "Обожнюю цю маленьку дівчинку. Adore this little girl #myEva". Фолловери почали активно обговорювати нові фотографії Лободи. Багатьом її знімки сподобалися, і вони засипають зірку компліментами. Деякі вважають, що Єва дуже схожа на маму. Одним словом, шанувальники в захваті і від зіркової мами, і від її доньки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.