Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в спокусливому образі і розповідає новини про старт Нацвідбору на Євробачення-2019.

На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона позує в елегантному вбранні з пікантним декольте, яке злегка оголює груди артистки. Її сукня біла, але на плечах зав'язаний сірий пояс. Волосся співачки зачесане назад в стильній укладці, а на її обличчі акуратний макіяж. У підписі до фотографії Джамала поділилася думками щодо чергового Нацвідбору на Євробачення-2019.

"Сьогодні 100 днів до початку @eurovision, яке в цьому році буде проходити в Ізраїлі, в Тель-Авіві. А вже в цю суботу стартує наш Нацвідбір! Скажу чесно, ще не слухала всі конкурсні пісні, але дуже радію, тому що у нас знову дуже цікавий, по-справжньому музичний склад учасників: від винахідливих @brunettesshootblondes і театральних @tsesho__ до танцювальної @maruvofficial і багатьох інших. Я вже в приємному хвилюванні й очікуванні суботнього ефіру. Буде непросто, тому що з кожним з артистів ти перетинаєшся на різних майданчиках, любиш і поважаєш їх творчість. Але в цьому конкурсі всі рівні, не грає ролі ні стаж, ні кількість премій і минулих заслуг. Виходячи на сцену конкурсу, ти повинен бути готовий до повного обнулення. Хочу звернути вашу увагу! Дуже важливо, щоб ви вболівали і голосували не просто за виконавця, а саме за пісню. Ви повинні абстрагуватися від особистої симпатії і побачити цього виконавця або групу на європейській сцені. Це відповідально, адже ми вибираємо пісню, яка прозвучить від України! А ви вже слухали пісні? Що скажете?", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Популярні новини зараз

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.