Російська прима-балерина Анастасія Волочкова стала все частіше з'являтися на фотографіях разом з Микитою Джигурдою. А на одному з останніх знімків парочка навіть робить разом шпагат, при цьому Джигурда не оминув можливості схопити балерину за груди.

Шанувальники давно помітили велику кількість Джигурди в стрічці прими і вважають, що саме він вплинув на те, щоб Волочкова закрила коментарі на своїй сторінці в соцмережі.

Крім цього, Джигурда і Волочкова стали настільки явно демонструвати свою "дружбу", що неможливо не помітити, що їхні стосунки переросли в щось більше.

Актор навіть підготував і опублікував фото-дайджест їхніх пригод за останній тиждень, підписавши "Собаки гавкають, караван йде".

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Спочатку така відвертість дивувала фанатів, пізніше вони навіть серйозно задумались про те, що це була б непогана пара.

Однак, всі ці розрахунки зруйнував сигнал, що балет Волочкової з Джигурдою закінчено і за справу взялася дружина актора Марина Анісіна.

За словами деяких шанувальників, вона не стала умовляти чоловіка одуматися і припинити зв'язок з Анастасією, а відразу вдалася до дієвих методів. А саме: звернулася до Андрія Малахова з проханням влаштувати показове судилище в студії і притягти до відповідальності розлучницю Волочкову.


Дружина Джигурди вважає, що ток-шоу - перевірений спосіб припинити роман Микити за допомогою громадської думки. Природно, діти - один з основних аргументів на користь дій Анісіної, яка прекрасно розуміє, що її шлюб з Микитою офіційно розірваний і він де-юре є холостим чоловіком.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова похвалилася дуетом з Микитою Джигурдою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова разом Джигурдою сіли на шпагат.

Також Знай.ua писав, Волочкова взяла Джигурду в полон.