Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала спільним дуетом з Микитою Джигурдою, записавши пісню вдома у друга Міші. Втім, артисти швидко перемістилися в особняк Анастасії, звідки, судячи з маси фотографій, Джигурда не виходив ще кілька днів.

"Високий творчий процес..😊💃🏼 З Микитою Джигурдою @instadzhigurda і Мішею @borisovskii😉 Чекайте наш дует скоро!🌺 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли відреагувати на новину, адже балерина чомусь вирішила приховати коментарі. Варто зазначити, що ще зовсім нещодавно Анастасія виставляла масу дивних голих знімків, які моментально розкритикували.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще