Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників новими фото у спокусливій образі.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує, сидячи на табуреті і розвівши ноги в сторони. Така поза здається занадто зухвалою, як і образ Злати Огневич в цілому. Для провокативної фотосесії співачка наділа яскравий червоний костюм, який складається з укорочених штанів і піджака з чорними гудзиками. Злата як би витягується, задерши голову і поклавши руки на коліна. Її волосся зібране ззаду, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Злата Огневич радить прихильникам, як позбавиться від зимової хандри. "Кращий спосіб позбутися зимової хандри – вдягати речі яскравих кольорів! А ще – швидше телефонуй друзям і йди на каву. Гарного настрою", - написала артистка. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами. Багато відзначили цей чудовий лайфхак від Злати і пообіцяли ним скористатися.

"Запросити друзів на каву – відмінна ідея!", "Така класна, мила і ніжна", "Красуня", "Яскравій дівчині, а заодно яскравій особистості, дуже підходять яскраві речі", "У мене -26, по відчуттях написано, що -31. А можна друзі самі прийдуть на каву?", "І тобі, Злата, гарного настрою", "Тобі так пасує червоний", "Яскрава Злата", "Кава з друзями – це супер! Увечері зробимо. Чудового дня!", "Яка шикарна фотографія! Красуня! Натхнення, радості і любові Вам, мила", "Злата, Вам так личить червоний колір", - пишуть в коментарях до фото Огневич.

Нагадаємо, Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Злата Огневич в бікіні показала казковий Балі.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.