Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію з відпочинку у Дубаї, куди полетіла разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує на дубайському курорті, сидячи на гойдалці у вигляді "ловця снів". Для фотосесії вона одягла довге закрите плаття білого кольору і простенького фасону. Волосся Дорофєєвої розпущене і розпатлане вітром, а на її обличчі немає макіяжу. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений на курорті Nikki Beach Resort&Spa Dubai в ОАЕ. У підписі до фотографії Надя залишила мудру пораду шанувальникам.

"Зупинитися – це завжди страшно. Ти біжиш, плануєш, не спиш, мрієш, ставиш нові цілі, працюєш. Весь час працюєш. І ти щасливий. Але іноді просто необхідно сказати собі «так стоп, хвилиночку». Насолодись своїм улюбленим латте, хай сонце тобі посміхнеться і поцілує твоє обличчя, з'їж бургер і не карай себе за це, радій усьому. Ну а потім знову біжи", - написала артистка.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію артистки. Деякі радіють за Надю, що вона стала почувати себе краще, а деякі обговорюють її стиль та зачіску, а інші просто обсипають зірку компліментами і захопленими коментарями. "Найкрасивіша", "Господи, яка гарна", "Надя правильні слова, пора дитинку вам!" "Життєві слова", "Шикарна", "Яке красиве фото", "Дуже красива дівчина", "Надя на ловці снів", "Мудрі слова – за це я тебе й люблю, Надя", "Дуже красиво і стильно", "Чудовий кадр!", - пишуть в коментарях до фото Дорофєєвої.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську вроду.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.