Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію, зроблену під час її виступу на сцені.

Так, на фотографії Надя позує з мікрофоном в руках і як би в русі танцю. На ней сексуальний латексний костюмчик рожевого кольору, який підкреслює ідеальну фігуру співачки. На фото поруч з нею на сцені виступає її колега по групі "Время и Стекло" Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив. Він теж з мікрофоном в руках, на ньому салатова курточка, кепка і окуляри.

Як відомо, нещодавно Надя радикально змінила зачіску – відрізала довге волосся і зробила коротке каре. Треба сказати, що саме зачіска співачки останнім часом стала предметом бурхливих обговорень в соцмережах і пресі. А Надя тільки підливає масла у вогонь тим, що публікує фотографії з різними зачісками і довжиною волосся, що ще більше заплутує її фанатів.

"Надю, а ти реально зробила каре?", "Ти сексі", "Красуня наша", "Надюша, ти завжди ідеальна, навіть якщо хтось побачив у тебе друге підборіддя. Ти завжди стараєшся, як ніхто інший. Ти будеш гарна і з коротким волоссям. Тобі дуже пощастило мати такого чудового чоловіка, і сім'я у тебе теж прекрасна", "Ти класна", "Мені шкода її волосся", "Ти красива", "ДоДо на стилі", "Тобі дуже йде!", "Ти що, підрізала волосся?" "Надя Дорофєєва, ти класна", "Надюша, ти красуня", - пишуть фоловери в коментарях.

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.