Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала обкладинку іншого глянцю, яку прикрасила вже сама.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує на обкладинці українського жіночого журналу "Наталі". Це перший номер глянцю в новому році і його героїнею вибрали саме Дорофєєву. На обкладинці Надя постала на огляд публіки в спокусливому образі. На ній довга срібляста спідниця з пікантним вирізом на ногах і короткий чорний топ, поверх якого вона накинула темну прозору накидку з довгими рукавами.

Надя сфотографована в спокусливій позі, її волосся розпущене і якось незвично укладене. Це знову викликало шквал дискусій щодо зачіски співачки. На обличчі Наді легкий макіяж, а фотографія здається занадто відретушованою. Посередині сторінки обкладинки величезним шрифтом написано "Більше, ніж секс", хоча не зрозуміло, чи стосується цей заголовок інтерв'ю Дорофєєвої.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію артистки. Деякі вітають Надю з тим, що вона стала героїнею глянцю, деякі обговорюють її стиль та зачіску, а інші просто обсипають зірку компліментами і захопленими коментарями.

"Яка ти красива", "А нічого, що тебе діти дивляться?", "Ось це клас!", "Як завжди, дуже класна", "Ти крута", "Звільніть дизайнера. 90-ті роки рулять?", "Більше, ніж секс", "Красуня", "Як завжди, прекрасна", "Шалено красиві", "Це більше, ніж секс", "Ікона стилю", "Більше ніж секс, менше ніж любов", "Неймовірна жінка", "Шикарна", "Клас", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва змусила хлопця зробити їй приємно, і це не Дантес.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.