Після розставання з Ані Лорак її чоловік Мурат Налчаджіоглу продовжує бачитися з дочкою. Щоб побачити Софію, він приїхав у США, де вона зараз знаходиться. Дівчинка відпочиває разом з матір'ю в Майямі.

Співачка постійно тримає в курсі про своїх пересуваннях своїх підписників у соцмережах. На думку фоловерів, все ще подружжя і зараз відпочивають разом, просто не "світяться".

Кожен з них викладає свої фото в інтернет. Ані Лорак більше про те, як вона проводить час зі своїми друзями. Її прихильники зазначають, що вона шикарно виглядає в коротких пляжних костюмах.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Показати ще

Мурат на своїх сторінках публікує фото виключно з дочкою. Вони разом ходять на прогулянки і роблять покупки.

Деякий час тому у соцмережі з'явилося повідомлення про те, що Ані Лорак та її чоловік передумали розлучатися, так як з суду пропала заява про розірвання шлюбу.

Нагадаємо, що після розриву Ані і Мурат продовжують спілкуватися. Ані ніяк не коментує інформацію про своїх відносинах з Муратом. Його знайомі вважають, що бізнесмен хоче повернути кохану.

Нагадаємо, Лазарєв змусив чоловіка Лорак бігти з країни: готується відвойовувати

Так, на знімку, який з'явився в записі зірки, вона позує разом з Лазарєвим на прогулянці. Парочка стоїть в обнімку на тлі пишної зелені і готелю. Шанувальники відразу почали висувати версії про зустріч артистів, а Лорак тільки підлила масла у вогонь підписом до фото, хоча і називає співака другом. Примітно, що Лазарєв опублікував на своїй сторінці це ж фото, але з іншим підписом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Для чергового ефіру на путінському телеканалі Ані Лорак одягла дивне біле плаття з мереживом і пишним подолом. Артистка стоїть у неприродній позі, розвівши руки і склавши пальці "рогатками". Волосся співачки розпущене, а на обличчі стриманий макіяж. Шанувальники помітили, що Лорак підкачала губи, і вважають, що співачка робить "уколи краси", адже її обличчя сильно змінилося.

Портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала чергове виступ на путінському телеканалі.