У стосунках української співачки Ані Лорак з чоловіком, бізнесменом Муратом Налчаджиоглу останнім часом не все йде добре.

Артистка вже давно живе у Росії разом з донькою Софією, нещодавно подала на розлучення, а тепер ще й поїхала відпочивати до Маямі, звідки виклала фотографіїю з російським співаком Сергієм Лазарєвим, що спричинило чутки про їхній роман.

Ймовірно, Мурат не витримав такої напруги і вирішив приєднатися до дружини у Штатах, проте, судячи з фото, він увесь час проводить виключно з донькою. Ані Лорак немає на жодному його знімку.

Судячи з фото і відео на його сторінці в Instagram, Мурат вже встиг погратися із Софією на пляжі та влаштувати шопінг.

Поки ж Мурат гуляє з донькою, Ані Лорак розважається із друзями. Так, на останньому фото на білосніжній терасі з виглядом на океан вона позначила Філіпа Кіркорова. Проте сам російський співак не засвітився на жодній із фотографій Лорак, тому лишається тільки здогадуватися, чи дійсно він склав компанію співачці на відпочинку.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Мій зимовий ранок", - так співачка підписала світлину.

Раніше ми писали, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони.

Так, на знімку, який з'явився в записі зірки, вона позує разом з Лазарєвим на прогулянці. Парочка стоїть в обнімку на тлі пишної зелені і готелю. Шанувальники відразу почали висувати версії, щодо зустрічі артистів, а Лорак тільки підлила масла у вогонь підписом до фото, хоча і називає співака другом. Примітно, що Лазарєв опублікував на своїй сторінці це ж фото, але з іншим підписом.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.