Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке є афішею її нового шоу "Кароліна", яке транслюватимуть на одному з російських каналів.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Ані Лорак, вона позує в сріблястому вбранні з відвертим декольте. Поверх всього цього у співачки рожева хутряна накидка, зірка задерла догори руки і дивиться в камеру. Волосся Лорак розпущене і спадає на плечі і груди, а на обличчі яскравий макіяж. По краях на цій фотографії видно написи, які повідомляють про те, що четвертого січня відбудеться концерт артистки на російському телеканалі.

У підписі до фотографії Лорак написала: "Вмикай сьогодні! #шоуКаролина на @ru_tv". Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього фото і почали активно обговорювати. Деякі підписники засипають Лорак компліментами, побажаннями і обіцяють подивитися її виступ, але є і ті, кому її фото не сподобалося. Багато також зазначили в коментарях, що Лорак захопилася збереженням молодості і виглядає вже не так, як раніше.

"Обов'язково подивлюся, вже дивилася, але і ще раз подивлюся", "Вчора шоу Діва, сьогодні шоу Кароліна, прямо свято, від вчорашнього концерту залишилася в захваті, як же ви любите глядачів, а ми вас", "Стрілки можна було і краще намалювати", "Імплантати в грудях так і видно, жах", "Кароліна, ми дуже за вами сумуємо!", "Лорак без фотошопу – як нуль без палички!", - пишуть в коментарях до фото Лорак.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".