Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує не одна, а зі старшою дочкою Євангеліною. Схоже, що зірка покинула Росію і відправилася з дітьми на відпочинок. Раніше Світлана писала в своєму Instagram, що мріє про канікули, і тепер, мабуть, знайшла час і на період свят полетіла на острови, ще й дочок захопила.

На фотографіях, які з'явилася в записі знаменитості, вона позує разом зі старшою донькою Євангеліною десь на пляжі. Вони посміхаються в камеру і шлють повітряні поцілунки. Для походу на пляж Світлана Лобода наділа роздільний купальник пастельних кольорів, а на її голові величезний пляжний капелюх. Волосся артистки розпущене і визирає з-під капелюха, а на очах у неї сонцезахисні окуляри. Дівчинка теж в купальнику, але його не видно на фото, її волосся мокре і розпатлане.

У підписі до фотографії співачка написала по-англійськи "kiss", що перекладається, як "поцілунок". Геолокації до пляжних фотографій Світлана не залишає, тому шанувальникам залишається лише здогадуватися, де вона відпочиває. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку і її дочку компліментами в коментарях. А деякі запитують Світлану, де вона відпочиває і бажають хорошої відпустки.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.