Українська співачка Тіна Кароль викликала захват підписників у соцмережі новим фото, на якому вона позує без білизни. Знімок артистка опублікувала в Instagram, передає УНІАН.

У кадрі вона постала в суворій атласному бежевому костюмі, який, очевидно, приміряла на голе тіло.

"Красива", "Нереально красива", "Обпалюєш", "Дуже сексуально!", "Ідеальна жінка", - пишуть у коментарях під фотографією.

Раніше повідомлялося, що гумористичне шоу "Жіночий квартал" зробив пародію на пісню "Дика вода" відомої української співачки Тіни Кароль.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

В ролі Тіни виступила Віра Кекелія. Вона посміялася над манерою співати артистки, але прихильники вважали пародію дуже злою і несправедливою. Вони почали звинувачувати Кекелию в тому, що та просто заздрить славі Кароль.

Українська співачка Тіна Кароль

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка і зірковий тренер шоу "Голос країни-9" Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертим знімком.

Фотографію Кароль опублікувала у своєму Instagram-профілі. Так, на ній артистка зображена в чорному елегантному сукні з високим розрізом до стегна. Поверх сукні Тіна накинула хутряне пальто. На фото в стилі ретро вона позує боком, стоячи біля стіни, а також спиною до камери, грайливо обернувшись через плече.

Тіна Кароль

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

Тіна Кароль

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, яка оголює довгі ноги в чорних панчохах. Як видно на фото, Тіна Кароль під сукню не одягла бюстгальтер і крізь нього просвічуються соски. Поверх сукні артистка наділа рожеве пальто, яке більше нагадує махровий халат.

Напомним Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.