Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, нещодавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним образом. Знаменитість зробила селфі в дзеркалі, позуючи в стильній сукні з широкими плечима і чорними черевиками. Артистка зізналася, що в такому вбранні зібралася на день народження до сестричок.

"А ви фоткаете себе в дзеркалі ?) Я так, коли мені подобається , як виглядаю і коли є час)) 🥰😎 наприклад вчора, коли виїжджала на день народження сестричок )) ❤️", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Сережки, спідниця і ніжки клас, але от в цьому фасоні плечі якісь гуліверські прям", "Ммда,. Навіщо тобі такі плечі?😉", "Чому плечі великі якось немає пропорцій , трикутник вийшов 😊", "Вірочка, ти супер - але сьогоднішнє вбрання просто жах. Ці величезні плечі і широке довге взуття-лижня тобі зовсім не личить. А так я тебе люблю ❤️", "Плечі - карауул !Ну і , олівці у склянці ((".

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.