Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, що підкреслює витончене декольте артистки. Тіна Кароль сидить на кріслі, закинувши ногу на ногу і поклавши руку на коліна. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Фотографія, чорно-біла, але від того ще більше ніжна і навіть загадкова.

Артистка не підписала своє фото, залишила лише кілька хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Декому здалося, що співачка сумує, і попросили не робити цього.

"Тіна, ви ідеал у всьому! Дуже жіночно і романтично", "Шикарна", "Понурий вигляд", "Любимо фотографуватися, я бачу", "Просто неймовірна, навіть на чорно-білому фото", "Ох, вже ці оченята, як квіти", "Така жіночна", "Все супер! Талант, пронизливі пісні, ви як людина, душевна, але Ваші відверті наряди засмучують. Не хочеться дивитися на вас і порівнювати з цими дешевими вуличними співачками, які весь час оголюються. Ви вище їх", "Суперклас", "Солодка, як тортик", "Краща!", "Янголятко", "Тінка, як картинка", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Тіни Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.