Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки. В цей раз співачка показала фоловерам новий знімок з церемонії нагородження музичної премії "М1 Music Awards-2018".

Як виявилося, Тіна Кароль перемогла у номінації "За внесок у розвиток національної музичної індустрії" за версією "М1 Music Awards". На церемонію артистка прийшла в довгій атласній сукні бірюзового кольору з червоною вишивкою на грудях. Свій образ артистка доповнила яскраво-червоними туфлями з відкритим носком. Що правда, образ Кароль припав до душі далеко не всім: у коментарях під знімками Тіни виникли дискусії, в чому ж співачка прийшла на церемонію – у вишуканій сукні чи нічній сорочці.

У підписі до фотографії на своїй сторінці в Instagram Тіна Кароль прокоментувала свою особливу нагороду. Треба сказати, що 33-річна артистка не стримуючи емоцій подякувала всіх причетних.

"Щаслива отримати нагороду "За внесок у розвиток національної музичної індустрії" від М1, що не тільки почесно, але й дуже відповідально. Я вдячна каналу, всім колегам, своїй команді, ми творимо музичну історію разом!" - написала в соцмережі Кароль.

Зазначимо, що напередодні M1 Music Awards 2018 Тіна Кароль була номінована на звання найкращої співачки року, однак за підсумками вечора статуетка дісталася Насті Каменських. У свою чергу, Кароль була нагороджена відразу двома іншими - за внесок у розвиток музичної індустрії і за найкращий фан-клуб.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.