Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фотоколаж, який складається з двох майже однакових її портретів. На знімку Лобода позує в чорному вбранні з яскравим макіяжем на обличчі. Артистка підвела очі чорним олівцем, підфарбувала вії і дуже сильно нафарбувала губи темно-червоною помадою. Волосся співачки розпущене і м'якими пасмами спадає на плечі. Світлана дивиться в камеру на обох фотографіях, мабуть, це селфі.

У підписі до фото Світлана Лобода написала два слова: "Холодними ночами". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фото сподобалося, але є й ті, хто вважає макіяж зірки занадто яскравим.

"Одна під небесами", "Красуня", "Ці червоні губки коли-небудь зведуть мене з розуму", "Прекрасна", "Нереальна просто", "Холодними ночами ти снишся мені одна, хочу тебе одну я хочу тебе до дна", "Лялечка", "Класна, а волосся просто вогонь", "Кохана", "Неймовірна! Спасибі за гарні пісні!", "Яка красуня", "Подвійний удар", "Шикарна", "Ох, прямо про мене. Дійсно, так іноді хочеться тепла і не бути одній", "Який колір помади", "Солодка дама", - пишуть захоплені фоловери у коментарях до фотографії Світлани Лободи.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.