Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість народила первістка, але все ще не показує сина фанатам і навіть не розголошує його імені. Але нещодавно артистка все ж вперше заговорила про життя після пологів, рекламуючи популярний бренд купальників. Так, дівчина зізналася, що сумує за колишньою фігурою: струнким ногам і пружною попою.

"Дивлюся на свої фото і сумую за худими ногами, тонкою талією і пружним сідницям і стегнам, які так вдало підкреслюють легінси. А на цьому фото я вже на 5-му місяці вагітності! Поки я тільки мрію про те, щоб знову влізти в обтягуючі штанці, всі, хто старанно качав попу в спортзалі, можуть радіти – час легінсів знову прийшов!...", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Я вважаю, що Регіна правильно робить ,що не виставляє особисте життя на показ. Нехай насолоджується сімейним побутом.Прийде час ,вона все розповість та відповість на наші запитання.я хочу щиро побажати їй родині здоров'я, щастя😁😁😁😁", "Тонкий натяк, що народила))", "Зараз треба не худнути, а годувати молоком! Зараз вся краса в іншому, а не в струнких ногах!!!", "Де дитина".

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.