Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість показала милу фотографію, у підписі до якої вона розповіла, чого чекає.

Так, на сторінці Тодоренко з'явилося миле селфі, на якому вона позує в рожевій толстовці і без макіяжу. На її обличчі вираз досади, і це зрозуміло, адже у підписі до фотографії Регіна розповіла, що довго не може завантажити новий випуск свого шоу на YouTube.

"1. Чекаю, коли ж завантажиться наш новий випуск #ПятницаСРегиной. Сьогодні якийсь дикий трафік, ми досі заливаємо на канал. ПОСИЛАННЯ ВЖЕ СКОРО В ПРОФІЛІ! 2. Чекаю... ви самі розумієте, чого я чекаю", - підписала знімок Тодоренко. А шанувальники почали коментувати нову публікацію на станиці телезірки, адже вона нікого не залишила байдужим.

"Региночка! Ти супер!", "Мавпочка, яка багатодітна матуся з мультика", "Скажіть, що це фотошоп", "Регіночка, ви найпрекрасніша мама, легких пологів вам", "Терпіння тобі Регіночка, зараз самий важкенько момент настав", "Ждун вагітний", "Яка ж ти молодчинка, Регіночка. Бажаю тобі життєвої енергії на втілення всіх проектів, ну і звичайно ж народити швидко, легко і весело свого малюка", "Дуже ви мені подобаєтеся, залишайтеся собою, щастя вам, Регіна", - пишуть розчулені шанувальники в коментарях до фото Тодоренко.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко поділилася планами на майбутнє, і дитина в них не входить.

Популярні новини зараз

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.