Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня похвалилася, що слала обличчям ювелірно бренду.

Так, на своїй сторінці в мережі модель опублікувала нове фото, на якому позує в чорному оксамитовому платті без бретелей зі спокусливим декольте. Вікторія обвішалась ювелірними прикрасами – кільцями, сережками, ланцюжками – і весело посміхається, не дивлячись у камеру. На її обличчі яскравий макіяж, а волосся зібране в акуратну зачіску ззаду. Видно, що знімок добре відредагований у фотошопі. У підписі до фотографії Боня похвалилася, що стала обличчям ювелірно бренду.

"Дорогі дівчатка! Хочу поділитися з вами приємною для мене новиною. Нещодавно я стала обличчям ювелірного бренду! І зовсім скоро покажу вам нашу спільну колекцію. Для мене це перший досвід такого співробітництва, тому я дуже-дуже хвилююся. Сподіваюся дебют вдасться, і вам все сподобається. А ще, напередодні свят, ми приготували багато сюрпризів і подарунків. Слідкуйте за оновленнями" – написала Боня в підписі до фотографії.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує 39-річну жінку за такі відфотошоплені фотографії. "Вітаю. Впевнена, що в тебе все вийде", "Перебір з ф/ш. взагалі на себе не схожа", "А що з обличчям?", "Еб*лась з Мамаевим?", "Ой, пластмасова лялька", "Як же вам личить прямий проділ. Шикарно, благородно", "Вікуся, просто принадність. Справжній діамант", "Яка гарна", - пишуть фоловери у коментарях до фотографії.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.