На днях улюблена всіма зірка Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Давно було задумано відправитися на ПМЖ в штати і ось довгоочікуване стало реальністю. Наша улюблениця збирає пожитки і летить на зустріч із мрією!

Вікторія на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram повідомила, що відтепер її постійне місце проживання Каліфорнія в Лос-Анджелесі . Екс-учасниця шоу «Дом-2» радить прихильникам більше мріяти, оскільки всі бажання людини рано чи пізно збуваються. Вікторія Боня багато загадувала і представляла у своїй уяві. Зараз практично всі її запити втілилися в реальному житті. Модель говорить, що якщо у людини немає мрії – це означає, що він збився з шляху і йому потрібно знайти дорогу.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Одкровення Вікторії Боні ( відео)

Користувачі розділилися в думках про переїзд Вікторії Боні в Сполучені Штати Америки. Одні користувачі радіють і щиро раді за улюблену зірку. Інші ж розкритикували її за дане рішення. Представники цієї категорії звернулися до патріотичних почуттів Боні, яких у неї немає. Критики переконані, якщо актриса народилася в Росії, значить вона повинна тут і померти. Ведучій нагадали, що в США бездомних ще більше, ніж в Росії, тому радіти міграції особливо не потрібно.

Як влаштується Віка на новому місці поки невідомо. Сподіваємося вона докладно розповість нам про свої враження від справдженої мрії на сторінках соцмереж.
Будемо чекати з нетерпінням, як кажуть, удачі на новому місці!

"Знай.иа" писав про предательнице: подруга жорстко підставила Боню в Instagram. На знімках, зроблених в один і той же час і в одному і тому ж місці, модель Вікторія Боня виглядає зовсім по-різному.

На сайті "Знай.иа" також читайте: Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу. Дівчина встигла прогулятися по Москві і, само собою, Червоної площі. Фото місць, які відвідала вона тут же опублікувала в Instagram і викликала хвилю подиву в коментарях.