Відомий український співак Павло Зибров розповів про своє пристрасне інтимне життя з дружиною. Виявляється, 61-річний артист не боїться експериментів.

Пікантні подробиці він розповів в ефірі телеканалу "Україна".

У розмові про своє інтимне життя народний артист зізнався, що в цьому році у нього відкрилося друге дихання.

"до Речі, ми якось зайшли з дружиною в секс-шоп, накупили там всякого, цікавих штучок, а потім Марина Володимирівна одягла на себе це все… Ох, скажу я вам, це зовсім по-іншому, фантазію, звичайно ж, збуджує. І відчуваєш себе молодше", - ділиться виконавець.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Ні для кого не секрет, що коли популярність Павла Зіброва пішла на спад, старіючий естрадний співак, Народний артист України почав активно освоювати Instagram, а разом з ним молодіжні тренди.

Артист раз у раз з'являється в різних сучасних шоу, часто гумористичних і при цьому виглядає цілком природно. Швидше за все, не падати духом артистові допомагає відмінне почуття гумору.

Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників новими фото. Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок, на якому вона позує в оточенні двох симпатичних дівчат.

Артист одягнений у білу сорочку з абстрактним принтом, поверх якої одягнув чорний піджак. А ось дівчата на фото зображені в коротеньких шортиках і спокусливих блискучих топах. І всі троє мило посміхаються в камеру.

Нагадаємо, Зібров приміряв образ Дамблдора. Ні для кого не секрет, що коли популярність Павла Зіброва пішла на спад, старіючий естрадний співак, Народний артист України почав активно освоювати Instagram, а разом з ним молодіжні тренди.

Як повідомляв Знай. ua, Павло Зібров з рушницею вийшов на полювання. Український артист опублікував кумедне фото.

Знай. ua писав, що Павло Зібров загуляв у компанії пристрасних дівчат. Український артист опублікував неоднозначне фото.