Ні для кого не секрет, що коли популярність Павла Зібровапішла на спад, старіючий естрадний співак, Народний артист України почав активно освоювати Instagram, а разом з ним молодіжні тренди. Артист раз у раз з'являється в різних сучасних шоу, часто гумористичних і при цьому виглядає цілком природно. Швидше за все, не падати духом артистові допомагає відмінне почуття гумору.

Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників новим фото. Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок, на якому він позує з рушницею в руках. При цьому сфотографувався Павло Зібров десь у лісі. На ньому дивне вбрання, схоже на домашній халат, з-під якого виглядає сорочка. Волосся артиста акуратно причесане назад.

У підписі до фотографії Зібров написав: "Стою на стражі вашого гарного настрою. Бажаю всім чудових зимових вихідних". Шанувальники артистка не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото в його акаунті. "Я в ударі! Аж дух перехопило. Дуже яскравий образ. Все-таки чоловіки і зброя – це сильно!", "Красивий страж", "З вашими піснями завжди гарний настрій", "Мисливець – небезпечна робота, а якщо рушниця заїсть і не вистрілить, і тоді живий звір розірве тебе. Краще йди на ферму, купи курей і вдома на них полюй", - пишуть фоловери в коментарях.

Раніше повідомлялося, що недавно Павло Зібров опублікував фотографію в оточенні красивих жінок. Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників новими фото. Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок з літака в оточенні трьох стюардес-красунь. При чому двоє з них Павло радісно затиснув в обійми. Дівчата, власне, теж були не проти сфотографуватися з артистом.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.uа" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.