Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайні фото, на яких постала перед шанувальниками у сміливому вбранні.

Так, на фотографіях, які з'явилися в акаунті Лесі, вона позує стоячи в морі у спокусливому купальнику. Після фіналу проекту "Танці з зірками" Нікітюк спочатку поїхала в рідне місто Хмельницький провідати рідню, а тепер, мабуть, вирішила відпочити і відправилася в Об'єднані Арабські Емірати на курорт в Абу-Дабі.

Телеведуча одягла купальник цікавого фасону, якій начебто, як і роздільний, але в той же час з'єднаний на боках металевими кільцями. Верхня частина купальника рожева, а нижня – темно-фіолетова. На очах Лесі сонцезахисні окуляри, а її волосся зачесане назад. На одному з фото Нікітюк стоїть в профіль, демонструючи ідеальну попу, а на другому фото вона предстала в анфас і показує підтягнуту фігуру.

В підписи до фотографій телезірка написала: "Сьогодні відчула себе з золотою карткою в руках, як колись. Тільки цього разу я режисер. Дякую за гарну атмосферу". Нікітюк також згадала готель, в якому відпочиває і відзначила його в геолокації до фотографій.

Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фотографії. Багатьом сподобалися знімки і вони засипають зірку компліментами, але є й ті, хто не в захваті від її купальника. "Бомба сповільненої дії", "Просто супер", "Дуже красива", "Купальник у зоні бікіні не дуже", "Ох, вже ці ніжки. Нехай Полякова починає боятися", - пишуть фоловери у коментарях.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк шокувала сексуальним образом на Хеллоуїн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.