Відома українська телеведуча і співачка 28-річна Регіна Тодоренко і 33-річний російський музикант Влад Топалов у липні цього року побралися на Корсиці. А 25 жовтня одружились, при чому таємно.

Зірки довго приховували свій роман і вагітність Регіни. Телеведуча, відповідаючи на численні запитання, відзначала, що вони не поспішають з одруженням, тому що готуються до народження дитини.


Проте 19 листопада Влад і Регіна натякнули шанувальникам, що узаконили свої стосунки. Пара записала відео на пісню "Там, де ти". У ролику вони катаються на машині по місту, співають пісню і демонструють обручки.

А недавно стало відомо, що закохані дійсно одружилися. Цю новину повідомила піар-директор Регіни Катерина Пріміна,. Вона опублікувала на Facebook весільне фото молодят і написала: "А ось тепер офіційно: Регіна Тодоренко таємно вийшла заміж".

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Ця новина звичайно ж викликала у шанувальників безліч запитань, на які Регіна потроху відповідає в особистому мікроблозі.

В останньому пості вагітна ведуча розповіла про те, як важко їй довелося вибирати обручку. Регіна зізналась, що незважаючи на те, що спочатку це повинен був бути сюрприз, вона захотіла взяти участь у купівлі. Зокрема, вона переживала через набряклість пальців, яка часто виникає у вагітних.

Регіна Тодоренко у кумедному пості в Instagram розповіла про свої "муки" нареченої.

"На ваші переконливі прохання і заявки, ми нарешті зробили це. 25 жовтня в моєму житті сталася знаменна подія -я стала дружиною. Так співпало, що саме в цей день у найдорожчих для мене чоловіків - у мого тата і у Влада день народження. Не дарма кажуть, що жінка вибирає чоловіка, схожого на батька. Спочатку Влад планував зробити нашу розписку сюрпризом, але я відчула, що щось готується і стала задавати питання, адже потрібно було вибрати не тільки плаття, але і обручку. І тут окрема подяка моєму чоловікові за терпіння. Дуже складно, будучи вагітною, вибирати обручку. "Хочу більше каменів, ні, хочу менше каменів, ой ... пальці набрякли, ой ... а тепер якісь тонкі стали". Я - найбільш вибагливий товариш",- написала Регіна.

Нагадаємо, нещодавно вагітна Регіна Тодоренко вигуляла новоспеченого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми розкаряками.

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.