Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість похвалилася шанувальникам нагородою, яку отримала від журналу "ОК".

На своїй сторінці в соціальній мережі Регіна Тодоренко опублікувала миле фото з чоловіком Владом Топаловим. На фотографії закохані позують в обнімку, а Влад тримає в руці нагороду "Пара року" від журналу "ОК". Для церемонії нагородження Регіна вибрала ніжний образ – вона прийшла в сріблястому платті, яке красиво підкреслює вагітний живіт.

Тодоренко тримає в руці букет квітів. Вона мило посміхається в камеру, як і її коханий. Влад Топалов для світського заходу одягнув чорний елегантний костюм і білу сорочку. У підписі до фото телеведуча висловила подяку шанувальникам за підтримку.

"Друзі, рідні, спасибі, що голосували за нас. Ви – моя справжня підтримка. Без вас ми б не отримали премію @okmagazine_ru #БольшеЧемЗвезды! Дякуємо також журнал #OK @vadim_vernik, @ivernik за прекрасний вечір, приємні емоції і таку омріяну статуетку. Ми з @vladtopalovofficial стали парою року, але тепер на наших плечах місія ще важливіше, як каже мій чоловік: «СТАТИ БАТЬКАМИ РОКУ»!", - підписала фотографію Регіна Тодоренко.

Шанувальники в захваті від такого милого фото в акаунті Регіни і засипають її з Топаловим компліментами і побажаннями.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

"Дуже красива Регіна. Ви дуже мила красива пара", "Красені", "Ви такі класні", "Регіна, аж світиться вся, щоб хто не говорив, на вас обох дуже приємно дивитися", "Вітаю Вас з перемогою і з реєстрацією шлюбу! Регіночка набирайся сил і висипайся, адже скоро буде не до сну! Легких вам пологів!", "Молодець що підкреслюєш вагітність, найкращий час", "Як ви вдало знайшли один одного!", "Вітаю! Регіна, але чоловік з більшою гордістю тримає вас, ніж цю статуетку. Так тримати", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.